Leergang Koersverleggend Leiderschap

Op Gran Canaria

Gran Canaria Foto Andreas Øverland https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Graag informeer ik je over de vitale ontwikkeling van de Koersverleggende Leiderschapsleergangen op het eiland van de eeuwige lente, Gran Canaria.

Met zowel een volgende fiets editie (31 oktober – 6 november 2016), als een nieuwe yoga/wandel editie (19 – 24 maart 2017).

Workation retreat, waar werk, bewegen en ontwikkelen samenkomen

Het korps van docenten, die bijdragen leveren aan deze Koersverleggende Leiderschapsleergangen, is in de afgelopen periode mooi verrijkt. Met o.a. ‘disruptie professor’ Fernando Saenz van de Universiteit van Las Palmas, gedragseconoom Richard van Houten over ‘transformatief leiderschap’, acteurs van de kunstacademie Escuela de Actores de Canarias, en de internationaal bekende yoga docente Thirza van de Hoef.

Naar aanleiding van alle enthousiaste reacties bleek er een grote behoefte deze unieke leiderschapsleergang ook in een niet-fietsende variant te ontwikkelen. Bezinnen en bewegen met behulp van yoga en wandelen en bezielen met eveneens internationale topdocenten. De speciale energie en inspiratie van Gran Canaria, en de prachtige natuur rondom de stranden en in de bergen, lenen zich bij uitstek voor deze yoga/wandel editie. Mede vormgegeven en begeleid door yoga docente Thirza van de Hoef, o.a. bekend van het blad Happinez en haar eigen yoga dvd.

Wellicht is de fiets of yoga/wandel editie voor jou als leider interessant? Of ken je een leider in je omgeving, voor wie deze Koersverleggende Leiderschapsleergang inspiratie biedt, stuur de informatie dan graag even door.

Ondertussen wens ik je veel spirit en plezier bij je Nederlandse activiteiten!
Graag vast en mooie zomer gewenst, hasta luego & zonnige groet,

Dirk van Raalte

Koersverleggend leiderschap
fiets editie
31 oktober – 6 november 2016
6 fiets- en leiderschapsdagen

Klik hier voor de brochure

Voor meer informatie
bike4leaders@gmail.com

Koersverleggend leiderschap
yoga/wandel editie
19 – 24 maart 2017
5 yoga-, wandel- en leiderschapsdagen

Neem voor meer informatie
contact op met

yoga4leaders@gmail.com