Lente in Modekwartier Arnhem

Met maar liefst drie evenementen laten ondernemers en bewoners in het Arnhemse Klarendal op zaterdag 20 april zien dat de lente echt is begonnen: BINNENSTEBUITEN, een MoMarket én een kleedjesmarkt. Het Paasweekend wordt er extra lang door!

BINNENSTEBUITEN

Zaterdag 20 april vieren Modekwartier ondernemers de start van een lekker lang Paasweekend. En omdat er al weken reikhalzend uitgekeken wordt naar zonnige, vrije dagen gaan ze dat vieren ook! Weer of geen weer: de deuren worden open gezet om de lente (en jou!) binnen te laten.

De ondernemers in het Modekwartier grijpen deze dag aan om hun kasten binnenstebuiten te keren voor de grote lenteschoonmaak. Dat betekent: heel veel lentefrisse collecties, speciale acties, spectaculaire aanbiedingen en volop gezelligheid op straat. Zorg dus dat je er bij bent!

BINNENSTEBUITEN wordt mede mogelijk gemaakt door ondernemersvereniging DOCKS.

MOMARKET

Terug van weggeweest: de MoMarket! Op het Elly Lamakersplanstoen bij Hotel ModeZ en CASPAR, vind je op 20 april tussen 12:00 – 17:00 uur de Momarket. Een markt terug van weggeweest bomvol bijzondere mode – betaalbare kunst – design – vintage – sieraden – lekker eten en nog veel meer! De Momarket is een onderdeel van het zusje van de Sonsbeekmarkt. En wordt georganiseerd om en rond het Elly Lamakersplantsoen.

KLEEDJESMARKT

Alle winkels zijn de 20e geopend en op het Kazerneplein bij MFC Klarendal is van alles te doen… er is muziek en de kinderen kunnen geschminkt worden.

De kleedjesmarkt wordt aangejaagd door bewoner Wim Simmers en bewoner/ondernemer Annet Veerbeek van Net-A.